Dijous, 24 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Preparats davant del risc d'inundacions
La Direcciķ General de Protecciķ Civil té en marxa la Campanya de prevenciķ i sensibilitzaciķ davant del risc d'inundacions i aiguats

La Direcciķ General de Protecciķ Civil posa en marxa, un any més, la Campanya de prevenciķ i sensibilitzaciķ davant del risc d’inundacions i aiguats, amb l’objectiu d’aconseguir estar preparats davant del risc d’inundacions. Tot i que les possibilitats hi sķn tot l’any, el Pla d’emergčncies per inundacions a Catalunya (INUNCAT) estableix que la tardor és l’čpoca en quč es produeixen les més importants. Tota la informaciķ de la campanya d’aquest 2012 la podeu trobar aquí.

Campanya de prevenciķ d'incendis

Campanya de prevenciķ d'incendis

Fitxer: Poster_cat_cast_ang.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 591,88 kB

Díptic Inuncat

Díptic Inuncat

Fitxer: diptic_inuncat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 439,45 kB

L'orografia del Maresme

En el cas dels municipis del Maresme, cap extremar la precauciķ, en cas d'aiguat, a l'entorn dels petits rius, rials, rieres i rierols, ja que pateixen inundacions sobtades sense temps material de reacciķ i que ens poden agafar desprevinguts si som a prop de la llera o intentem passar pels guals que la travessen. El consell principal ha de ser la prudčncia de no acostar-se a les zones inundables en situaciķ de pluja important i, especialment, no intentar travessar els guals amb la falsa seguretat que donen els vehicles.

En el cas de Llavaneres, el punts més problemātics sķn els guals del passeig de la Riera. Per tant, cal extremar la precauciķ i seguir la senyalitzaciķ vertical que prohibeix travessar la Riera en cas d'aiguat.

 

Telčfons importants

Us recordem els telčfons a tenir en compte en cas d'emergčncia:

  • Telčfon d’emergčncies: 112
  • Informaciķ ciutadana: 012

 

Per a més informaciķ, també us podeu adreįar al twitter de Protecciķ Civil @emergenciescat

Informaciķ publicada el 27 de setembre de 2012Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637