Molt més Forma't per al 2017

Els ajuntaments de les 3 Viles tiren endavant una nova edició del Forma't, la proposta de formació adreçada a persones que busquen una ocupació, que volen emprendre o que aposten per millorar el seu negoci. El cicle per a la formació i l'ocupació inclou trenta-tres sessions dedicades a l'emprenedoria, el comerç, la recerca de feina i els joves. El Forma't 2017 arrenca el 24 de gener i s'allargarà durant tot l'any, fins al desembre. Aquesta serà la cinquena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en els darrers cursos ha estat un èxit. És una proposta de la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Sant Andreu de Llavaneres, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac.

Forma't 2016A Llavaneres s'oferiran un total de setze propostes durant tot l'any. Seran conferències, tallers i cursos i s'impartiran a la Biblioteca municipal i, en el cas de les propostes adreçades als joves, en el Casal de Joves de Llavaneres.

Com ja es va fer al 2016, les activitats s'han programat a partir de quatre grans blocs, atenent el perfil del participant a qui s'adreça l'oferta lectiva: comerciants, emprenedors, persones que volen millorar l'ocupació i joves. La majoria de sessions es faran en horari de matí, però també n'hi haurà de tarda i de nit.

Pel que fa a Sant Vicenç de Montalt, s'han programat tretze propostes, que també inclouen xerrades i formació, i a Caldes s'impartiran quatre sessions.

Aquí, us podreu inscriure a les sessions de Llavaneres.

Per apuntar-vos a les xerrades que es faran a Caldes d'Estrac, cliqueu aquí.

Per apuntar-vos a les sessions de Sant Vicenç, feu-ho aquí.

 

 

Més informació

Forma't 2017

Forma't 2017

Fitxer: format17.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 9.82 MB

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Informació publicada el 10 de gener de 2017