Nou èxit de convocatòria en les sessions de formació sobre administració electrònica i el portal d'entitats

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, continua impulsant tallers pràctics per tal de potenciar l’associacionisme i oferir més eines i recursos en l'àmbit digital.

Taller entitats

Després de la bona resposta en els primers tallers sobre administració electrònica i el nou portal d'entitats, l’Ajuntament va tornar a organitzar els dies 8 i 13 de juny al Casal de Joves dues sessions pràctiques dirigides a les entitats locals inscrites al Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes (RMAEC). Ambdues formacions, que van comptar amb la participació de deu entitats, tenien com a objectiu ajudar les associacions a obrir la seva pròpia pàgina web al nou portal d’entitats municipal, actualitzar les seves dades al RMAEC, obtenir l'IdCat mòbil i fer una instància electrònica. Albert Sala, regidor de Participació Ciutadana, posa en valor la implicació dels participants i destaca que "l'Ajuntament és conscient que Llavaneres disposa d’un teixit associatiu ric, divers i extens, per això continua treballant per oferir els mecanismes i recursos necessaris a les entitats de Llavaneres per tal que puguin realitzar la seva tasca d'una manera autònoma i eficient".

Actualment, 30 entitats ja s'han inscrit en el portal www.entitatsllavaneres.cat. Sobre la funcionalitat i els avantatges d'aquesta nova pàgina web, Sala recorda que "el nou portal és un espai gratuït al servei de les entitats de Llavaneres, que els permet fer difusió de les seves activitats en un espai centralitzat del moviment associatiu i que facilita la construcció d’oportunitats futures de treball en xarxa".

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, continua oferint serveis d'assessorament personalitzats en relació a administració electrònica. Per això, el consistori anima totes les entitats i associacions a concertar una cita prèvia enviant un correu electrònic a participacio@ajllavaneres.cat, o bé trucant al número de telèfon 937 023 600. L'Ajuntament recorda que cal portar el DNI, la targeta de CatSalut i un telèfon per obtenir l'IdCat Mòbil, mentre que aquelles associacions que vulguin formar part del nou portal d'entitats han de facilitar una fotografia en format JPG i informació relativa a la seva activitat. Al mateix temps, el consistori manté la seva campanya informativa perquè les entitats actualitzin les seves dades al RMAEC i que, en el cas d'inactivitat, s'hi donin de baixa.

Després d'haver impulsat ja sis tallers formatius al llarg d'aquest any 2017, l’Ajuntament agraeix a totes les entitats participants la seva implicació en el projecte i anima la resta d'associacions del municipi a inscriure's en el web www.entitatsllavaneres.cat per fer de Sant Andreu de Llavaneres un poble dinàmic, ric, viu i participatiu.

Informació publicada el 14 de juny de 2017