Salutaciˇ de l'alcalde
Benvinguts a casa vostra,

Joan Mora, nou alcalde de LlavaneresL'Ajuntament de Llavaneres us obre les portes de la casa de la vila, a travÚs del nostre consistori on-line. En primer lloc, us volem donar les grÓcies per la vostra visita. El web municipal de Llavaneres Ús un portal dinÓmic i obert a recollir els vostres comentaris i suggeriments, ho podeu fer a travÚs dels formularis digitals. Entre els mÚs utilitzats, hi podeu trobar la b˙stia d'alcaldia i el formulari Contacta amb l'Ajuntament.

El portal santandreudellavaneres.cat va nÚixer el mes d'octubre de 2007. Substitu´a el vell web municipal, que havia quedat obsolet perquŔ era forša estÓtic. El web s'ha consolidat com un punt d'atenciˇ al ciutadÓ durant els 365 dies de l'any i les 24 hores del dia; que facilita els trÓmits amb l'administraciˇ local i que ofereix informaciˇ actualitzada diÓriament.

Us recordem que a l'apartat de regidories, a mÚs de la descripciˇ de les lÝnies de treball de l'Órea, hi trobareu les dades de contacte per si us hi voleu adrešar. Molt visitat Ús tambÚ l'e-tauler on hi trobareu tota la informaciˇ relativa a licitacions i adjudicacions d┤obres i tambÚ de les convocat˛ries de personal municipal. A la secciˇ de trÓmits, us informem de com gestionar i solĚlicitar els serveis que ofereix el consistori. Davant de qualsevol dubte durant la navegaciˇ o per trobar notÝcies a la nostra hemeroteca digital, us recomanem que utilitzeu el cercador.

Com a consistori, i per a mi personalment com a alcalde, Ús molt important fer partÝcips els nostres convilatans de la feina feta i dels projectes que tenim en marxa. ╔s per aix˛ que us convido a navegar pel nostre Ajuntament on-line. Per als internautes que ens visitin des de fora de la vila, aprofito l'avinentesa per convidar-los a conŔixer el nostre municipi. Per fer-vos cinc cŔntims del que hi trobareu, podeu consultar la secciˇ dedicada al turisme.


Estem a la vostra disposiciˇ. Atentament,

Joan Mora i Buch
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres
alcaldia@ajllavaneres.cat

Save