Tot a punt per celebrar Sant Jordi
Arxiu extern

Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al carrer i ho farà amb un bon ventall d'activitats per a totes les edats, organitzades per la Regidoria de Cultura, amb el suport de la Biblioteca Font i Daniel, l'Escola Municipal de Música Llavaneres i el Casal Jove. Les activitats es faran, principalment, dimarts 23 d'abril, diada de Sant Jordi. L'acte central serà el lliurament dels premis de la Mostra Literària 2024, amb música i hora del conte. A més, durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els veïns i visitants puguin complir amb la tradició de regalar un llibre i una rosa. Però hi haurà altres propostes: preneu-ne nota i sortiu al carrer per Sant Jordi!

CONCURS DE DIBUIXFins al 20 d'abril, participeu en el concurs de dibuix infantil de Sant Jordi de la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres. Més informació, aquí.

Dimarts, 23 d'abril

PLAÇA DE LA VILA

Durant la diada de Sant Jordi, l'activitat se centrarà a la plaça de la Vila, on la Regidoria de Cultura, amb el suport de l'Escola Municipal de Música, ha preparat un concert de Sant Jordi, una sessió de l'hora del conte i l'acte de lliurament dels premis de la Mostra Literària de Llavaneres 2024. 

CASAL JOVE

Al Casal Jove, a Can Rivière, hi podreu realitzar un taller de roses amb feltre, el mateix dia de Sant Jordi, a les 17 h.

CASAL DE LA GENT GRAN

Regal de roses a totes les sòcies. Més informació, aquí.

EL CASAL DE LLAVANERES

El Casal ha preparat una tarda de lectura i dansa. Més informació, aquí.

Dimecres, 24 d'abril 

CASAL JOVE

L'endemà de la diada, a Can Rivière, es durà a terme una fira d'intercanvi de llibres, a partir de les 16 h.

Dissabte, 27 d'abril 

BIBLIOTECA FONT I DANIEL

Com a cloenda dels actes festius de la diada de Sant Jordi 2024 a Llavaneres, dissabte 27, la Biblioteca Font i Daniel ha preparat un taller de punts de llibre amb Imma Dorda. Es farà a partir de les 10.30 h.

L'Ajuntament de Llavaneres convida tothom a participar de les activitats programades i a celebrar Sant Jordi, una de les festes més tradicionals de la cultura catalana.

  El rètol  Sant Jordi 2024

Informació publicada el 22 de març de 2024