Vols treballar aquest estiu a la Brigada Jove?
Arxiu extern

Les regidories de Joventut i Ocupació van dur a terme el passat divendres 26 d'abril, una xerrada informativa  del projecte de la Brigada Jove 2024 amb gran èxit de participació. La Brigada Jove s'adreça a joves d'entre 16 i 20 anys, tant si ja han accedit al mercat laboral com si encara són estudiants. A més de l'edat, els únics requisits són estar inscrits en el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i disposar del nivell A2 de català.

 Què és la Brigada Jove? 

La Brigada Jove és un projecte de l'àrea d'Ocupació, que s'impulsa amb la col·laboració de les regidories de Joventut i de Serveis Municipals i que es porta a terme al municipi de Sant Andreu de Llavaneres per facilitar la incorporació al món laboral de joves d'entre 16 i 20 anys (ampliable fins a 25 anys en cas de joves amb discapacitat) durant els mesos d'estiu.

El projecte té un doble objectiu: millorar les habilitats laborals dels joves i ajudar-los en l'adquisició de competències professionals, que en un futur els han de servir per aconseguir amb èxit una ocupació.

La Brigada Jove està formada per joves que estan contractats a temps parcial i de manera remunerada per l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres; la seva funció és donar suport a la Brigada municipal durant l'estiu. 

El divendres 26 d'abril, al Casal Jove, va tenir lloc la reunió informativa, la qual va tenir un èxit d'assistència. El personal municipal d'Ocupació i de Joventut van explicar els requisits d'accés, la documentació necessària per sol·licitar accedir a una plaça i la manera com fer el tràmit.

El projecte de foment de l’ocupació juvenil se suma a la resta d’iniciatives que realitza l’Ajuntament per tal de dotar d’eines i recursos els joves del municipi perquè puguin accedir al mercat laboral amb més garanties d’èxit.  

Brigada Jove

Brigada Jove