Ja es poden fer les inscripcions al sopar de gala de la 12a Festa del Pèsol
{+}{#200}./ARXIUS/ANY2011/PROMOECON/DSC_0012__640x480_.JPG{#}{+} {j}Des d'ara ja es poden formalitzar les {h}inscripcions{|}./document.php?id=4450{h} per al 4rt Sopar del Pèsol, que tindrà lloc el proper dijous 7 d'abril a les 9 del vespre, al restaurant Las Palmeras de Llavaneres. Durant el transcurs del sopar es lliurarà el guardó Pèsol d'Or en reconeixement a la dedicació del cultiu del pèsol de Llavaneres o de la seva projecció exterior.{j}
El sopar de gala és l'acte que, des de fa quatre anys, dóna el tret de sortida a la celebració de la Festa del Pèsol. Un esdeveniment gastronòmic d'alta qualitat que també serveix per fer un reconeixement a aquelles persones que han contribuït a mantenir i donar a conèixer el pèsol garrofal de Llavaneres fent lliurament del Pèsol d'Or. {]200}./ARXIUS/ANY2011/PROMOECON/DSC_0005__640x480_.JPG{]}A més, en aquesta edició es canvia d'escenari. El restaurant Las Palmeras serà l'encarregat d'elaborar el menú d'enguany, que constarà dels següents plats: {.d}{n}Recepció de benvinguda{n} {.}{n}Aperitiu{n} Minicroquetes de jabuguito, crema de garotes gratinades al cava, torrada de Steack Tartar i Cullereta de pop a la brasa. {]200}./ARXIUS/ANY2011/PROMOECON/DSC_0090__640x480_.JPG{]}{.}{n}Primer plat{n} Crema de pèsols amb ou poché i escalopeta de foie gras {.}{n}Segon plat{n} Pèsols ofegats amb botifarra de Planoles {.}{n}Tercer plat{n} Turbot amb parmentier de pèsols i cruixent de pernil {.}{n}Quart plat{n} Tocineta d´ibèric amb saltejat de pèsols i xipirons {.}{n}Postres{n} Coulant de xocolata amb confitura de taronja i xarrup de pèsols{.d} Per participar al IV Sopar del Pèsol cal que ompliu el següent {h}formulari{|}./document.php?id=4450{h}.
Informació publicada el 18 de març de 2011