Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Àlbums de fotos

Llavaneres va tancar diumenge 14 d'abril un cap de setmana excel·lent de celebració al voltant del Pèsol Garrofal. El bon temps va permetre gaudir al màxim de la Festa, que va recuperar el parc de Ca l'Alfaro com a centre neuràlgic. A més de degustar el pèsol garrofal, servit per les hortes de Llavaneres i cuinat pels restauradors locals, els assistents van poder participar en tallers, xerrades i propostes de lleure per als més petits de la casa, així com gaudir amb un munt d'actuacions musicals, a càrrec d'artistes convidats i de músics de l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

La sostenibilitat ha estat l'eix argumental d'aquesta 24a Festa del Pèsol Garrofal de Llavaneres. A més de promocionar el pèsol, l'objectiu d'aquesta edició ha estat treballar la conscienciació social per un consum de proximitat i a favor de la preservació dels recursos naturals, com l'aigua. La Festa, que va començar divendres amb el Sopar Gastronòmic del Pèsol al Restaurant Vil·la Minerva, també ha servit per començar a promocionar les Olimpíades Populars del 2024, que es faran aquest estiu a Llavaneres. 

Des del consistori felicitem Carlos Graupera i l'equip del restaurant del Club de Golf Llavaneres pel 16è Pèsol d'Or i agraïm la feina de totes les persones, entitats i empreses que l’han fet possible. Llarga vida al pèsol de Llavaneres!