Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Casal de Joves
DADES DE L'EQUIPAMENT

Casal de Joves

MASIA DE CAN RIVIÈRE
Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 45
casaljove@ajllavaneres.cat
937023626
El blog del Casal

Horari:
Dilluns tancat
De dimarts a dissabte, de 16 a 20 h

Save

ACTIVITATS

Espai adreçat als joves del municipi d'entre 12 i 25 anys, on es facilita informació sobre:

• Recursos en diferents àmbits: orientació acadèmica, laboral, borsa de treball jove, formació, promoció de la salut, cultura, habitatge jove, voluntariat i lleure.

• A més, s'ofereix un servei d'utilització gratuïta d'ordinadors per a recerca d'informació a través d'Internet o per a la realització de treballs personals de l'usuari.

 PRESENTACIÓ

Tens entre 12 i 25 anys? El Casal Jove és el teu espai, un equipament que ofereix cursos, tallers, xerrades, assessorament en ofertes educatives, reforç escolar i suport educatiu adreçat a nois/es de secundària, assessorament en ajudes als joves, recerca de feina, i molt més.

El Casal Jove disposa de diferents aules amb ordinadors, on poder estudiar, fer treballs en grup, etc. A més, és un espai on podràs passar bones estones amb els teus amics, jugant a ping-pong, a futbolí, a billar o assajant amb el teu grup de música al nostre buc d´assaig. Tot això, envoltat de jardins amb una porteria de futbol, una cistella de bàsquet i una reixa per jugar a voleibol. Us hi esperem de dimarts a dissabte en horari de 16 a 20 hores!

El Casal Jove també necessita propostes noves per seguir innovant i, per aquest motiu, hi trobareu un espai habilitat perquè hi pugueu dir la vostra en relació a possibles millores de l'equipament.

BillarCasalJove  FutbolíCasalJove   HallCasalJove  

OrdinadorsCasalJove  SofàCasalJove   MenjadorCasalJove

 

 

Save

Save

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637