Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC3 d'agost de 2017 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

La quarta edició del cicle 'Can Caralt, obert per vacances' aixecarà el teló amb el recital de Cèlia Pallí. La jove empordanesa formada al Canadà, que es va convertir en corista de confiança de Nelly Furtado i demostra un ampli ventall de facetes a dalt de l'escenari, porta a Llavaneres el seu treball més personal després de publicar l'any 2014 el seu primer disc: 'I'll be fine'.


Els veïns i veïnes poden sol·licitar fins al 31 d'agost les actuacions gratuïtes per solucionar les afectacions en la recepció de la TDT com a conseqüència del desplegament de la tecnologia 4G al municipi. 


Es recomana extremar les precaucions: no llençar burilles enceses ni llumins, coets, petards, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc en zones de perill, especialment a camp ras, terrenys agrícoles o en urbanitzacions envoltades per bosc.



El consistori busca una persona que mostri interès per la dansa, l'expressió corporal i la interpretació i pugui dinamitzar aquest taller.


L'Ajuntament participa en aquest projecte pioner basat en la recerca científica a través d'un conveni amb la Universitat Politècnica de Catalunya.





Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600