Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC10 d'agost de 2017 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

La Comissió de Festes organitza, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament, quatre concerts gratuïts tots els divendres del mes d'agost a Can Caralt.


El coworking i els ajuts per incentivar la inserció laboral protagonitzen els articles de la publicació del Consell Comarcal del Maresme.



La missió del director del grup de playback “Esperit de Joventut” serà la de vetllar pel bon funcionament d'aquesta proposta sociocultural i preparar les cançons i interpretacions que es duran a terme per “Esperit de Joventut” durant alguns dels actes festius del municipi, com a la Festa Major o les actuacions previstes a la residència, entre d'altres.

L´activitat es realitzarà cada dilluns, en horari de 16 a 18 hores. Les persones interessades es poden adreçar a Ca l´Alfaro, situat al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, o bé poden trucar al número de telèfon 93 702 36 44, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.


Els veïns i veïnes poden sol·licitar fins al 31 d'agost les actuacions gratuïtes per solucionar les afectacions en la recepció de la TDT com a conseqüència del desplegament de la tecnologia 4G al municipi. 





Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600