Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC8 de febrer de 2018 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Tindrà lloc el dissabte 17 de febrer, a les 11 hores, a l'Espai Labandària (passeig de Jaume Brutau, 4).



Durant més de dues hores Nani Mora va conversar amb un nombrós grup de veïns i veïnes del municipi per tal d'explicar-los els principals projectes que s'estan duent a terme des de l´Ajuntament i atendre els seus dubtes i inquietuds.


El model educatiu de Llavaneres desperta interès més enllà de les nostres fronteres. Un grup d'unes 40 educadores, directores pedagògiques i supervisores dels Serveis a la Petita Infància de Xile van visitar les llars d'infants públiques del municipi.


L´Ajuntament i el CN El Balís impulsen una campanya de captació de voluntaris per a l'organització del campionat de la classe Finn. Accediu al formulari d'inscripcions.


El 9 de febrer s'inaugura una mostra de gravats i matrius de l´artista, que es podrà visitar fins al 4 de març.


El Grup Impulsor del Pla Educatiu de la Vila va acordar, en la seva darrera reunió de treball, instaurar aquests guardons amb l'objectiu de fomentar l'elaboració de treballs i recerca relacionada amb el territori i la identitat de Sant Andreu de Llavaneres.


Llavaneres fa un pas més per acostar les eines de participació ciutadana als seus veïns i veïnes. La Regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa un nou espai, vinculat al lloc web de l'Ajuntament, on es recull tota la informació relativa als processos participatius passats, actuals i futurs que es desenvolupen en el municipi.





Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600