X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.02.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Campanya d'esterilització d'animals de companyia
La promou la Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA)

Estima'lLa Regidoria de Salut Pública informa que la Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha engegat la campanya d'esterilització i identificació d'animals de companyia.

Sota el títol Sóc Responsable, la campanya permetrà que els propietaris puguin aconseguir preus promocionals per a l’esterilització i identificació dels seus animals de companyia: gossos, fures i gats. Les promocions s'allargaran fins al 30 d'abril. Per gaudir de les promocions cal registrar-se al web  www.socresponsable.org, o trucar al telèfon 93 624 55 38. D'aquesta manera podran accedir a la identificació i esterilització dels seus animals als preus establerts per la Fundació.

Els objectius de la campanya Sóc Responsable són:

  • Informar a la ciutadania de l’obligació legal de tenir els seus animals identificats (amb el microxip i la xapa corresponents) i registrats al cens municipal. Per facilitar aquesta tasca, FAADA regala una xapa a cadascun dels inscrits.

  • Conscienciar sobre els avantatges d’esterilitzar els animals. Controlant la natalitat evitem no només els problemes de salut i comportament de l'animal, sinó que estem contribuint a evitar la superpoblació que provoca l’abandonament.

  • Identificar i esterilitzar el màxim nombre d’animals de companyia amb la finalitat de tenir un control sobre la seva natalitat i millorar el seu benestar –físic i psicològic.

  • Ajudar a optimitzar els recursos destinats per l’administració pública i les entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d’animals perduts i abandonats. 

Campanya

Diputació de Barcelona
^