Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2016 Mercat de la Flor i el Jardí
Es farà al parc de Jaume Brutau aquest diumenge 22 de maig i una de les novetats serà la confecció d'un camí de flors

Mercat de la Flor i el Jardí 2016

Després de l'estrena del passat 24 d'abril, el Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres torna aquest diumenge 22 de maig. El parc de Jaume Brutau acollirà la segona edició d'una fira que pretén convertir-se en un esdeveniment de referència entre els professionals del sector verd del Maresme i d'arreu de Catalunya. El mercat tindrà una superfície de més de 150 metres quadrats d'exposició i es podrà visitar de deu del matí a dues del migdia. La novetat és la confecció d'un camí de flors per al qual es demana la col·laboració ciutadana.

A més de la visita al mercat, el programa inclou activitats infantils i, com a novetat, s'hi exposarà un camí de flors elaborades per infants de Llavaneres. La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme ha demanat la col·laboració de les escoles del poble, de l'Institut i de la Biblioteca per tal que els nens i nenes que ho vulguin facin dibuixos de flors i les portin, el proper divendres 20 de maig, a l'OAC de l'Ajuntament. La participació està oberta a tothom qui vulgui fer una flor de paper, plàstic o qualsevol altre material.

Nous expositors

La segona edició del Mercat incorporarà la participació de quatre nous expositors de flors. Són Cultius Escoda, Mercat Eficient (antic Sindicat de Llavaneres), Merian Floristeria i Mamut Art Studio. En total, hi podrem trobar onze expositors de diferents sectors relacionats amb el món floral: art floral, flor i jardí, pintura i alimentació.

El mercat tindrà periodicitat mensual i s'instal·larà al passeig de Jaume Brutau, de deu del matí a dues de la tarda. La propera edició està prevista per al 19 de juny.