X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.06.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El servei de platges, en marxa
Del 23 de juny al 31 d'agost serà diari
El servei  de prevenció, vigilància i socorrisme de platges es va posar en marxa el primer cap de setmana de juny i serà diari a partir de demà 23 de juny i fins al 31 d'agost. També hi haurà servei els dies 3, 4, 10 i 11 de setembre. L'Ajuntament de Llavaneres té encomanat aquest servei a Creu Roja. Com a novetat, pel que fa a la posada a punt de les platges, l'Ajuntament hi ha fet instal·lar una nova passera de formigó de 20 metres i una plataforma amb pou drenant a la dutxa de la platja, que ha d'evitar que l'aigua hi faci bassals.
Plataforma  Passera

L'horari del servei és de 10.30 a 18.30 hores, de dilluns a divendres, i de 10 a 19.30 hores, els dissabtes i festius. Per realitzar la tasca encomanada, Creu Roja posarà al servei de les platges de Llavaneres un patró d'embarcació i tres socorristes aquàtics.

A més de la feina de vigilància i socorrisme, serà molt important la prevenció. Per això, s'organitzaran tallers d'autoprotecció per a diferents edats (nens, adolescents, gent gran) i jornades de sensibilització sobre l'ús segur i responsable de les platges i el medi ambient.

Diàriament es realitzaran dues rondes per mar, a primera hora del matí i a primera hora de la tarda, per a la localització de bancs de meduses. A més, un capbussador tècnic farà una inspecció del fons marí davant la sospita de qualsevol anomalia.

Save

Save

Diputació de Barcelona
^