X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.08.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres, municipi cardioprotegit
Des d'aquest mes d'agost, es compta amb dos desfibril·ladors de propietat municipal

Un dels aparells s'ubica a un cotxe patrulla de la policia local i, a partir del setembre, l'altre estarà instal·lat al pavelló esportiu. La Diputació de Barcelona ha subvencionat el cost dels dos aparells. L'adquisició de desfibril·ladors es contempla al Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019

Schiller Fred Easy

Es tracta de dos aparells de la marca Schiller, model Fred Easy, que utilitza una forma d'ona eficaç tant en infants com en adults.

Compta amb missatges acústics i instruccions en pantalla, amb una ràpida anàlisi de ritme i administració de descàrregues que guien al personal de primers auxilis durant el procés de reanimació i minimitzen el temps de no intervenció. Per tal de dur a terme un seguiment del pacient durant el procés de reanimació, les dades de la intervenció es registren en un ordinador que permet analitzar-los i generar un informe.

L'any 2017, el pressupost municipal inclourà una partida destinada a l'adquisició de tres aparells més, tal com es va acordar en el pressupost participatiu de Llavaneres i on es van aprovar 14 projectes.

Informació relacionada
Divendres, 18 de març de 2016
L'equip de govern presentarà a la població el Pla d'Actuació Municipal (PAM)
L'alcalde presentarà el Pla d'Actuació Municipal (PAM) divendres 18 de març a la Biblioteca
Opina sobre el full de ruta de mandat. Volem compartir-lo amb tu.
L'equip de govern aprova el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, que fixa 25 objectius estratègics i més d'un centenar d'accions
Diputació de Barcelona
^