Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'idCAT Mòbil, el nou identificador digital per a dispositius mòbils
Permet fer gestions telemàtiques amb garantia amb diferents administracions

L'idCAT Mòbil és un identificador digital amb un codi d'un sol ús, emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya-Consordi AOC, que permet fer gestions telemàtLogo idCat Mòbiliques amb les diferents administracions com l'Ajuntament de Llavaneres, la Generalitat de Catalunya, les diputacions... Des de la Regidoria de Noves Tecnologies estem treballant per incloure l'accés d'aquest servei a tots els tràmits de l'Ajuntament.

Arxiu externL'idCAT Mòbil és un sistema segur i que no caduca i permet identificar-se i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador. No cal instal·lar-se cap tipus de programari ni recordar cap contrasenya ni PIN. I és gratuït.

Com funciona? En cada gestió o tràmit que us demani la identificació i us mostri l'opció IdCAT Mòbil, caldrà que la trieu i espereu a rebre un codi en el vostre telèfon mòbil (el que heu autoritzat en el registre previ de les vostres dades de contacte). Aquest codi l'haureu d'introduir per tal que es pugui verificar la vostra identitat.

Per obtenir l'idCAT Mòbil s'ha de ser major d'edat i es necessiten el Document Nacional d'Identitat (DNI), la Targeta Sanitària Individual del CatSalut (TSI) i el telèfon mòbil. Us podeu donar t'alta AQUÍ.

Save

Diputació de Barcelona
^