X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.11.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Escoles d'altres mons arriben a Llavaneres
L'exposició de fotografies de Kim Manresa es podrà visitar fins a finals de mes a l'Espai Labandària

El dret Exposició de Kim Manresa Escoles d'altres monsa l'educació, la solidaritat, la tolerància i la diversitat són alguns dels valors en què aprofundeix l'exposició itinerant Escoles d'altres mons, que divendres arriba a Llavaneres. La mostra, que es podrà visitar a l'Espai Labandària fins a finals de mes, és un projecte educatiu que especialment pretén sensibilitzar la població sobre les desigualtats socials.

Escoles d'altres mons és un instrument per construir consciència cívica i ciutadana, per millorar els nostres pobles i ciutats. És, doncs, una eina per treballar la coresponsabilitat educativa, precisament un dels àmbits de debat del Pla Educatiu de Vila, que s'està impulsant a Llavaneres.

La cinquantena d'imatges del fotoperiodista Kim Manresa conviden a reflexionar al  voltant  del  dret  de  totes  les  persones  a  l’educació  com  a  eix  principal  per  poder  desenvolupar-se  davant  les  injustícies  i  les  desigualtats  socials,  amb  el  convenciment  que  només  es  poden  eradicar  per  mitjà  de  l’educació i, alhora, amb l’exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

Des del 2006 l'exposició, comissariada per l'escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García, ja ha visitat 50 municipis de tota la demarcació de Barcelona.

La mostra es pot visitar en el següent horari:

Laborables: de 10 h a 13.30 h i de 17.30 a 19.30 h (dia 30 només matí)

Festius: d'11 h a 14 h (excepte els dies 24 i 25)
Diputació de Barcelona
^