Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
Aquest cap de setmana, Fira de Nadal

Ja s'ha repartit el nou catàleg de Nadal per donar a conèixer les ofertes del comerç local. També el podeu descarregar.

Catàleg de Nadal del Comerç 2016

Catàleg de Nadal del Comerç 2016

Fitxer: cataleg_nadal_comerc_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 48
Mida: 9.98 MB

.

Arribada del pare NoelJa queden pocs dies per Nadal i a Llavaneres comencem a preparar les festes. Aquest cap de setmana s'encendrà oficialment l'enllumenat de Nadal dels carrers del municipi i se celebrarà la tradicional Fira de Nadal al passeig Mare de Déu de Montserrat, amb una trentena de parades d'artesania, regals, alimentació i food trucks, que se sumaran a les parades que ja formen part del Mercat de la Flor i el Jardí.

Els més petits també seran protagonistes d'aquest cap de setmana amb activitats infantils diverses, com ara inflables, i una pista de patinatge a la plaça de la Vila.

La Fira estarà oberta dissabte de 10 a 14 h i de 17 i 21 h i diumenge de 10 a 15 h.

Per altra banda, dissabte a la tarda, a les 18 h, els Comerciants de la Glorieta han impulsat la il·luminació de la Glorieta i una exhibició del Gim Llavaneres al passeig Mare de Déu de Montserrat. Durant l'acte es presentaran les tres paneres amb vals de regals que han fet entre tots els comerciants i explicaran el funcionament per participar en el sorteig. Els números els regalaran els mateixos establiments fins al 31 de desembre i els premis coincidiran amb els de la Grossa de Cap d'Any. Hi participen més d'una seixantena de comerços del passeig Mare de Déu de Montserrat, passeig Jaume Brutau i les avingudes Pau Casals i Catalunya.

I de cara a l'altre cap de setmana, el 17 de desembre a les 18 h s'espera l'arribada del Pare Noel, que recorrerà el carrer de Munt acompanyat de la Batukada, i després serà a la glorieta on recollirà els desitjos dels més petits fins a les 21 h. També hi haurà l'actuació dels alumnes de ball d'Escenika Academia.

Un centre comercial a cel obert

Aquest any s'ha repetit la iniciativa engegada l'any passat per la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, de fer un catàleg de Nadal, que pretén donar a conèixer l'oferta comercial de Llavaneres i deixar constància que es pot comprar gairebé de tot sense haver de marxar fora del municipi. Ja s'ha repartit per totes les cases de Llavaneres i establiments participants el catàleg de Nadal. A través d'imatges i gent del poble, s'ofereix un munt d'idees de regals per a tothom. El catàleg recull l'oferta d'un centre comercial a cel obert, d'un municipi sencer.