Dilluns, 23 d'abril

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
A l'abril, anem a veure "Scaramouche" al teatre. T'hi apuntes?
Els Dagoll Dagom ens faran viure la Revolució Francesa i la Comédie de l'Art

El dijous, 6 d'abril, us proposem anar al Teatre Victòria a gaudir de la nova comèdia musical, de Dagoll Dagom, amb Joan Lluís Bozzo al capdavant. Les entrades són a la venda fins al 22 de març a l'OAC. El preu, que inclou l'entrada i el servei de bus, és de 35€ euros.

Sortida al teatre: Scaramouche (Dagoll Dagom)

L´any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi.

La nostra història se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis.

René és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de´ll Arte i és l´amant de Camila, una jove actriu d´una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel Marquès de l´Echalonne i que és un intel·lectual que s´encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d´Olympia (que és la promesa del Marquès).

Els personatges fan un viatge fins a París on trobaran els seus destins: Olympia es casarà a Versalles amb el Marquès, la companyia ambulant presentarà el seu espectacle al teatre dels Italians i el poble aconseguirà la seva llibertat, igualtat i fraternitat quan prengui la Bastilla.

En aquest context de revolta i canvis, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s´enfrontarà amb l´aristocràcia donant esperança a tothom.

Informació publicada el 24 de febrer de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637