Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
La Festa del Pèsol reparteix més de 200 quilos de pèsol garrofal de Llavaneres
Hi han assistit al voltant de 3.000 persones

AjLlavaneres | Promoció econòmica | Festa del Pèsol | Degustació

La pesolada popular de diumenge, encarregada al Casal de Llavaneres, va comptar amb la participació de totes les hortes certificades amb la marca Pèsol de Llavaneres (Horta Marcó, Horta Rabassa, Horta Graupera, Horta Pera i Horta Xavier Amat). En total, es van cuinar i acabar, 88 quilos de pèsol garrofal. Mentrestant, a la degustació hi van participar 8 restaurants de la vila, que van servir poc menys de 110 quilos de pèsol.

En participació a la fira de dissabte i diumenge,hi ha hagut instal·lades 32 carpes i 2 caravanes, a més de les 6 parades del Mercat de la Flor i el Jardí.

En el marc de la Festa del Pèsol s'ha celebrat el Llavamasterxef, que ha guanyat l'equip capitanejat per Ona Gonzálvez, en categoria infantil, i el capitanejat per Arnau Sanroque, en categoria general. Emma Agustí s'ha endut el premi al balcó més ben guarnit, i la Rosa Radó, de Papereria Maria Rosa, el del millor aparador.

Per primera vegada i, celebrant la majoria d'edat de la Festa del Pèsol, s'han triat la princesa del pèsol (Alexia Alvarez Gonzalez-Conde) i el príncep verd (Hugo de Port Balís).

El procés de canvi que es duu a terme en la comissió de seguiment, ha fet que, aquest any, no s'hagi concedit el Pèsol d'or.

Visita l'àlbum amb una selecció de fotos de la festa de diumenge.

Informació publicada el 17 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637