Dilluns, 18 de juny

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
No et perdis l'exposició QART al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres!
La mostra es pot visitar fins al proper diumenge 21 de maig

Alumnes de l'IES Llavaneres exhibeixen les seves obres i reten un emotiu homenatge a Andreu Majó. La inauguració tindrà lloc aquest divendres 12 de maig, a les 19:30 hores.

QART 2017 Llavaneres

L'edifici de Can Caralt del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acull l'exposició QART, una mostra en què l'alumnat de Visual i Plàstica de 4t d’ESO de l’Institut de Llavaneres presentarà les seves creacions artístiques. Mitjançant aquest treball, els nois i noies del municipi exploren el cubisme de Picasso reconvertint les composicions d'altres pintors reconeguts. A més a més, també tracten la figura del mussol i el seu simbolisme en relació a la filosofia, fent així un reconeixement al professor d'aquesta assignatura i també exalcalde d'Arenys de Munt, Andreu Majó, que va morir el passat mes de gener víctima d'una llarga malaltia.

La mostra es podrà visitar fins al proper diumenge 21 de maig en els següents horaris:
• De dimecres a divendres, de 17 a 20 hores.
• Dissabtes, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
• Diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

L'Ajuntament anima els veïns i veïnes a visitar l'exposició amb la voluntat de descobrir el talent creatiu dels joves artistes locals i, alhora, promocionar la sensibilitat i estimació per la cultura i l'art. Per a més informació, podeu contactar amb el Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres a través del número de telèfon 937 929 282, o bé enviant un correu electrònic a museuarxiu@ajllavaneres.cat.

Cartell QART Llavaneres

Informació publicada el 10 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637