Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Museu-Arxiu Notícies

El proper dissabte 20 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, aquest espai municipal proposa una visita comentada i musicada a partir de les 19 hores. L'activitat és gratuïta.

Amb la voluntat de promocionar i difondre l'art i la música entre els veïns, veïnes i visitants, el Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acull aquest dissabte una jornada sociocultural per celebrar els 25 anys de la Pinacoteca.

La visita gratuïta començarà a partir de les 19 hores i els assistents podran gaudir de les explicacions sobre diversos materials del fons del museu, com un pergamí del segle XVII, un aparell de Cine NIC i quatre obres de recent incorporació a la Pinacoteca: un paisatge de Josep Masriera, un quadre de Llavaneres de Josep Boix, una "menina" d'Alfonso Alzamora i l'escultura guanyadora del III Concurs de Pintura i Escultura. A més a més, diversos professors de l'Escola Municipal de Música interpretaran fragments de peces musicals d'acord amb el que els suggereix cadascuna d'aquestes creacions artístiques.

L'Ajuntament anima els llavanerencs i llavanerenques a descobrir aquest espai que conté obres de pintors vinculats amb el municipi. Per a més informació, podeu contactar amb el Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres a través del número de telèfon 937 929 282, o bé enviant un correu electrònic a museuarxiu@ajllavaneres.cat.

Cartell Música i Art a la Pinacoteca