Dimecres, 23 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Inscripcions al Casal Esport mar!
Aquesta proposta esportiva impulsada pel Club Nàutic El Balís tindrà lloc del 26 de juny fins al 8 de setembre

Esport Mar 2017

'Esport mar' és un casal dirigit a nens i nenes d'entre 3 i 17 anys de Sant Andreu de Llavaneres que es realitzarà des del 26 de juny fins al 8 de setembre. D'aquesta manera, els més petits del municipi podran gaudir de diverses activitats nàutiques i esportives, com ara piscina, esports a la platja, esnòrquel, paddle surf, vela, body board o caiac, entre d'altres. Les persones interessades poden triar entre l'horari de 9 a 15 hores -el preu d'aquesta opció A és de 163 euros per setmana, amb dinar inclòs-, o bé l'horari de 9 a 18 hores -el preu d'aquesta opció B és de 203 euros per setmana, amb dinar inclòs-. 

Conveni amb el Club Nàutic El Balís
L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres manté la seva aposta per dotar de múscul i potenciar el teixit esportiu del municipi i per difondre la tasca vital que les entitats duen a terme en la promoció de l’esport i dels seus valors arreu de la vila i del territori.

Per tot plegat, el consistori ha signat recentment un conveni de col·laboració amb el Club Nàutic El Balís que permetrà donar visibilitat al club i reforçar la programació esportiva, formativa i d’oci que es duu a terme actualment al municipi.

Full d'inscripcions activitat Esport Mar 2017

Full d'inscripcions activitat Esport Mar 2017

Fitxer: FULL_D_inscripcio_esport_mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 53,67 kB

Informació publicada el 8 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637