X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Oberta la convocatňria de subvencions per al pagament del lloguer

Els tràmits per accedir als ajuts econòmics es poden fer fins al 19 de juny a les oficines del Servei d'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme. L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres recorda que és imprescindible presentar tota la documentació necessària. Podeu descarregar tots els impressos clicant aquest enllaç.

Ajuts lloguer Consell Comarcal Maresme

L'Agència de l’Habitatge de Catalunya, del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, ha obert la convocatòria per facilitar ajuts en el pagament del lloguer per a aquest any 2017. Tots aquells veïns i veïnes interessats a enviar les seves sol·licituds poden fer els tràmits i gestions a través de les oficines del Servei d'Habitatge situades a la Plaça Miquel Biada, número 1 de Mataró (davant l'estació de tren). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous també a la tarda, de 16:30 a 18 hores.

Subvencions per al pagament de lloguer
Aquestes ajudes pretenen facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població que es troben en risc d'exclusió social. La convocatòria s'adreça a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria. A més, el contracte del lloguer de l'habitatge no pot superar els 600 euros mensuals. Per conèixer amb més detalls la documentació necessària de les persones sol·licitants i la normativa que regeix aquesta subvenció, podeu consultar aquest enllaç.

Altres ajuts econòmics destinats a col·lectius específics
La Generalitat també va publicar les condicions per accedir a les prestacions per al pagament del lloguer destinades a col·lectius específics. S’hi poden acollir les persones que hagin obtingut un habitatge de lloguer mitjançant les borses de mediació per al lloguer social o a través d’entitats sense ànim de lucre. Aquest ajut també està destinat a les persones que durant l’any anterior van rebre prestacions econòmiques d’especial urgència o van perdre el seu habitatge per desnonament o execució hipotecària. Per a més informació, podeu clicar aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^