X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Casal de la Gent Gran renova part del seu mobiliari

Aquest equipament municipal estrena noves cadires amb l'objectiu de reforçar la plena comoditat i benestar dels residents i visitants.

Cadires Casal Gent Gran

El Casal de la Gent Gran de Sant Andreu de Llavaneres gaudeix des de la setmana passada de noves cadires a les sales comunes del centre, una intervenció que s'ha dut a terme des de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament després de detectar que els anteriors seients ja estaven malmesos pel lňgic desgast del pas del temps.

Una de les prioritats de l'equip de govern és continuar millorant la qualitat i comoditat de l'espai públic de Sant Andreu de Llavaneres, per aixň actuacions com aquesta contribueixen a garantir el correcte desenvolupament i potenciació dels equipaments municipals.

L'Ajuntament anima a descobrir els serveis i activitats que ofereix de forma periňdica el Casal de la Gent Gran, un edifici municipal al servei de les persones grans que promou el benestar de la vellesa, mitjançant l'esbarjo, el foment de la convivčncia, la integració i la relació amb el medi social.

Diputació de Barcelona
^