X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Més de 200 persones participen en la Dolmen Trail Race

Sant Andreu de Llavaneres va acollir el passat diumenge la cinquena edició d'aquesta popular cursa de muntanya organitzada pel Centre Excursionista Els Trencalossos i que compta amb el suport de l'Ajuntament. Enguany, a més, la Dolmen Trail Race va esdevenir una carrera solidària en benefici de la Fundació MONA.

Dolmen Trail Llavaneres

El Centre Excursionista Els Trencalossos de Llavaneres va organitzar el passat cap de setmana la 5a Dolmen Trail, una cita esportiva que s'ha consolidat en els darrers anys i que aplega corredors vinguts d'arreu del territori estatal i internacional. En aquesta ocasió, més de 200 persones van gaudir d'un dia esplèndid, amb una climatologia favorable, i van poder descobrir l'entorn paisatgístic i el patrimoni natural del municipi.

En una competició que oferia tres tipus de recorreguts diferents, la Montalt Race de 15'5 quilòmetres va tenir com a punt culminant el Montalt i va transcórrer entre corriols tècnics i paratges espectaculars. Martín Mateo i Bianca Barquet van ser els guanyadors en categoria masculina i femenina, respectivament.

De la seva banda, els participants en la Dolmen Race de 26'7 quilòmetres van recórrer el Parc del Montnegre i el Corredor fins al Santuari i el Dolmen de Ca l'Arenes, al marge d'ascendir també al Montalt. En aquest cas, Carles Armisen i Nuria Hospital van ser els vencedors en categoria masculina i femenina. Per últim, la Dolmen Marató de 42'5 quilòmetres va incloure el mateix traçat i, a més, els corredors van haver d'arribar també al Dolmen de Pedra Gentil de Vallgorguina a través de diversos camins i corriols tècnics i desconeguts del Parc del Montnegre i el Corredor. Toni Roura i Míriam Moreno van ser les persones que van finalitzar aquest recorregut en primera posició.

Les tres curses es van desenvolupar sense cap incidència destacable, tant pel que fa al marcatge com en els avituallaments, i les persones voluntàries van respondre a les expectatives dels corredors. L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres dóna les gràcies a tots els participants pel seu civisme i plena col·laboració, així com al Centre Excursionista Trencalossos de Llavaneres per la seva excel·lent tasca realitzada en matèria de convocatòria i organització d'aquest esdeveniment socioesportiu. Per a més informació, podeu consultar el web www.dolmentrail.com.

Diputació de Barcelona
^