Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Urbanisme Notícies

La Diputació de Barcelona ha atorgat aquest ajut econòmic al municipi amb l'objectiu de cobrir les despeses extraordinàries que es van generar després dels forts episodis de pluges de l'any passat.

Diputació BCN

Sant Andreu de Llavaneres ha rebut una subvenció de 59.870,80€ per part de la Diputació de Barcelona per tal de cobrir les despeses ocasionades pels aiguats del mes d’octubre de 2016, que van causar importants danys materials en infraestructures, equipaments i serveis municipals.

El volum elevat i la intensitat de les  precipitacions en pocs dies va generar danys importants de tipus material i econòmic a diversos municipis del territori, tal com va succeir a Sant Andreu de Llavaneres, obligant els ajuntaments a fer front a una situació excepcional. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona, en data de 14 d'octubre, va aprovar un Pla d'acció amb la voluntat de donar suport econòmic, tècnic i material a les contingències causades pels aiguats produïts a la comarca del Maresme. Així doncs, aquesta situació d'emergència va requerir de la intervenció coordinada per part de les administracions públiques en matèria de cooperació i assistència local.

La subvenció econòmica atorgada per la Diputació s’emmarca en aquest Pla d’acció desplegat i té per objectiu donar cobertura als costos a què va haver de fer front l’Ajuntament per tal de reparar els desperfectes ocasionats per les pluges.