Dimecres, 23 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Ja coneixes les línies de subvenció orientades a l'autoocupació i la contractació de persones aturades?

La sol·licitud, juntament amb la resta de la documentació requerida, s'ha de presentar abans del 30 de setembre a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). Es pot entrar una instància genèrica a través de l’e-TRAM clicant aquest enllaç.

Amb l'objectiu d'incentivar la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur i fomentar la contractació de personal entre les empreses i entitats locals, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va aprovar les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions públiques per a contribuir en la consolidació del teixit empresarial, associatiu i comercial del municipi.

Amb aquesta finalitat, es van establir tres línies de subvenció: la contractació de persones aturades per part d'empreses locals inscrites al directori municipal, la contractació de persones aturades per part d'entitats locals inscrites al Registre Municipal d'Associacions i Entitats Ciutadanes (RMAEC) i l'autoocupació de persones aturades interessades a impulsar una activitat empresarial. En tots tres casos, les persones aturades han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb una antiguitat mínima de tres mesos i apuntades també a la Borsa de Treball Municipal (Xaloc).

Podeu descarregar les bases reguladores per conèixer amb més detall tota la documentació que cal presentar, les condicions generals i els requisits específics per part dels contractants en cadascuna de les tres línies de subvencions.

Amb l'atorgament d'aquestes subvencions, l'Ajuntament pretén impulsar estratègies de desenvolupament econòmic local i estableix com a objectius de la seva gestió la generació d'activitat econòmica i la creació d'ocupació.

Bases reguladores de l'atorgament de subvencions a l'autoocupació i la contractació de persones aturades

Bases reguladores de l'atorgament de subvencions a l'autoocupació i la contractació de persones aturades

Fitxer: 170208_Bases_contractacio__aturats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 173,79 kB

Informació publicada el 7 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637