Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Excelˇlent valoraciķ de la qualitat de l'aigua de la Platja de l'Estaciķ

Els resultats dels controls analítics realitzats per l'ACA indiquen que les aigües sķn aptes per al bany i compleixen els requisits de qualitat de la Directiva 2006/7/CE.

Platja de l'Estaciķ

L'Agčncia Catalana de l'Aigua (ACA), a través del seu programa de vigilāncia i informaciķ de l'estat de les platges i zones de bany interior, ha determinat que la qualitat de l'aigua de la Platja de l'Estaciķ és excelˇlent. D'aquesta manera, les analítiques que realitza de manera periōdica l'ACA a la platja de Sant Andreu de Llavaneres demostren, un cop més, l'estat ōptim de les aigües costaneres del municipi.

L’Agčncia Catalana de l’Aigua  és l’organisme de la Generalitat de Catalunya amb competčncies en les aigües costaneres i les aigües en general (Decret 3/2003, de 4 de novembre). Durant la temporada de bany -de juny a setembre- l’ACA realitza el control, la vigilāncia i la informaciķ de la qualitat de les aigües d’acord amb els criteris que estableix la Directiva 2006/7/CE, relativa a la gestiķ de la qualitat de les zones de bany.

Informaciķ publicada el 13 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637