X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vine al II Concert del Solstici i deixa't endur per les músiques del món a la posta de sol!

Ravi Ram, acompanyat de Gonzalo Paniagua i Fer Tejero, encapçalen aquesta proposta cultural gratuïta que tindrà lloc el proper 25 de juny, a les 20:30 hores, al pla de l’ermita de Sant Sebastià.

Sant Andreu de Llavaneres es prepara per viure aquest diumenge, a partir de les 20:30 hores, una experiència holística en el II Concert de Solstici. Després de la bona acollida en l'edició de l'any passat, l'Ajuntament dóna continuïtat a aquest esdeveniment singular i aposta de nou per fusionar cultura i espiritualitat amb la col·laboració de 'Batec Impulsa', entitat que gestiona el vessant artístic del festival.

El pla de l'Ermita de Sant Sebastià serà l'escenari que acollirà aquest II Concert de Solstici. Després dels excel·lents cants càtars de l'edició anterior, en aquesta ocasió serà RAVI RAM, acompanyat d'altres músics, l'encarregat d'acostar una sonoritat més hinduista amb el seu cant Bhakti, una música harmònica, de meditació i relaxació. Actualment, RAVI RAM viatja per tot el món oferint tallers i concerts amb el missatge del despertar del cor i el camí de la pau. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Els assistents també podran conèixer de primera mà les interpretacions de Gonzalo Paniagua, un músic xilè de gran talent i sensibilitat, i Fer Tejero, un polifacètic artista argentí establert a Barcelona des de fa 15 anys. La seva àmplia experiència li permet abastar un ampli ventall d'estils musicals que van des del Blues, Jazz, Soul, Funk, Reggae, Llatí, electrònica i World music. D'aquesta manera, els tres artistes completaran una performance en què els participants celebraran el solstici d'estiu amb un concert únic i per a tots els sentits.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres anima els veïns i veïnes a participar en aquest II Concert de Solstici, una proposta musical que es consolida al municipi i que permet descobrir diverses músiques del món a la posta de sol.

II Concert de solstici

Diputació de Barcelona
^