Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies

Uns 250 llavanerencs  i llavanerenques van viure una experiència cultural innovadora al pla de l'ermita de Sant Sebastià.

II Concert de solstici 2017

Sant Andreu de Llavaneres va celebrar el passat diumenge 25 de juny el II Concert del Solstici, un recital gratuït i d'alt contingut espiritual que convidava a la meditació en un entorn natural únic. Tot i no poder gaudir de la posta de sol a causa de la nuvolositat, les 250 persones que hi van assistir van poder descobrir les músiques del món amb les actuacions promogudes per 'Batec Impulsa', entitat que gestiona el vessant artístic del festival.

El pla de l'Ermita de Sant Sebastià va ser l'escenari que va acollir aquest II Concert de Solstici. Després dels excel·lents cants càtars de l'edició anterior, en aquesta ocasió va ser Ravi Ram, acompanyat d'altres músics, l'encarregat d'acostar una sonoritat més hinduista amb el seu cant Bhakti, una música harmònica, de meditació i relaxació. Els veïns i veïnes també van poder conèixer de primera mà les interpretacions de Gonzalo Paniagua, un músic xilè de gran talent i sensibilitat, i Fer Tejero, un polifacètic artista argentí establert a Barcelona des de fa 15 anys.

Els tres artistes, a més, dominaven diversos instruments, alguns pocs coneguts i exòtics com el Hang, el Didgeridoo o la Kora. D'aquesta manera, Ravi Ram, Gonzalo Paniagua i Fer Tejero van completar una performance en què els participants van celebrar el solstici d'estiu amb un concert únic i per a tots els sentits.

L'Ajuntament posa en valor la gran acollida que ha tingut aquest singular esdeveniment que fusiona cultura i espiritualitat i continua treballant per oferir als llavanerencs i llavanerenques una atractiva i completa oferta de caràcter cultural.