X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Alba Hidalgo, campiona d'Espanya de Bike Trial en la categoria Člit Fčmines

La llavanerenca es penja la medalla d'or en la competició disputada el passat cap de setmana a Alcalá de Guadaíra, a Sevilla.

Bike Trial Alba Hidalgo

L’esport llavanerenc ha tornat a demostrar, un cop més, el bon estat de salut del que gaudeix i el potencial i la projecció ascendent dels seus esportistes. En aquesta ocasió, l'Alba Hidalgo es va imposar el passat cap de setmana en la categoria Èlit Fèmines del Campionat d'Espanya de Bike Trial. D'aquesta manera, la jove esportista continua completant un any 2017 per emmarcar després de proclamar-se el passat mes de maig campiona de Catalunya de Bike Trial.

Durant la jornada del dissabte 24 de juny, l'Alba Hidalgo es va sobreposar a les altes temperatures a Alcalá de Guadaíra i va quallar una excel·lent actuació en el circuit habilitat al Centre Polivalent San Francisco de Paula. La prova constava de cinc zones, quatre d'elles artificials, i una altra de decisiva amb components naturals, format per blocs de pedres.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres felicita l'Alba Hidalgo pels resultats obtinguts recentment, uns títols que són un merescut reconeixement al seu esforç, treball i dedicació. El consistori, a més, li desitja molts èxits i encerts en les properes competicions.

Diputació de Barcelona
^