Dilluns, 23 d'abril

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Nous avenįos de l'Ajuntament en termes de transparčncia i govern obert

Els llavanerencs i llavanerenques ja poden consultar l’agenda de l’alcalde, que a partir d’ara serā pública. La ciutadania es pot informar de les activitats ja celebrades i d'aquelles programades a través del portal de Transparčncia de l'Ajuntament i també a la secciķ 'Salutaciķ de l'alcalde' del web municipal.

Amb l'objectiu de seguir avanįant en termes de transparčncia i bon govern al municipi, l'Ajuntament informa que ha obert al públic l'agenda institucional de l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, que pot ser consultada als espais de 'Transparčncia' i 'L'alcalde' del web municipal. Es tracta d’una eina més per tal que la ciutadania pugui cončixer de més a prop i de manera més transparent l’acciķ de govern i el funcionament del consistori.

A l'agenda de l'alcalde es poden consultar dades referents a l'organitzaciķ interna, els projectes en marxa, les assistčncies de representaciķ als actes públics o el temps dedicat a atendre la ciutadania. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres dķna compliment a la Llei 19/2014, de transparčncia, accés a la informaciķ pública i bon govern del Parlament de Catalunya.

Amb aquesta nova passa, l'equip de govern municipal continua avanįant en el camí cap a un ajuntament cada dia més obert, transparent, proper al ciutadā i exemplar. Un cop posada en marxa l’agenda pública de l’alcalde, l’Ajuntament té previst engegar aviat una agenda institucional amb les activitats de la resta de cārrecs electes.

Escut Ajuntament

Informaciķ publicada el 30 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637