Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nous avenços de l'Ajuntament en termes de transparència i govern obert

Els llavanerencs i llavanerenques ja poden consultar l’agenda de l’alcalde, que a partir d’ara serà pública. La ciutadania es pot informar de les activitats ja celebrades i d'aquelles programades a través del portal de Transparència de l'Ajuntament i també a la secció 'Salutació de l'alcalde' del web municipal.

Amb l'objectiu de seguir avançant en termes de transparència i bon govern al municipi, l'Ajuntament informa que ha obert al públic l'agenda institucional de l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, que pot ser consultada als espais de 'Transparència' i 'L'alcalde' del web municipal. Es tracta d’una eina més per tal que la ciutadania pugui conèixer de més a prop i de manera més transparent l’acció de govern i el funcionament del consistori.

A l'agenda de l'alcalde es poden consultar dades referents a l'organització interna, els projectes en marxa, les assistències de representació als actes públics o el temps dedicat a atendre la ciutadania. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres dóna compliment a la Llei 19/2014, de transparència, accés a la informació pública i bon govern del Parlament de Catalunya.

Amb aquesta nova passa, l'equip de govern municipal continua avançant en el camí cap a un ajuntament cada dia més obert, transparent, proper al ciutadà i exemplar. Un cop posada en marxa l’agenda pública de l’alcalde, l’Ajuntament té previst engegar aviat una agenda institucional amb les activitats de la resta de càrrecs electes.

Escut Ajuntament

Diputació de Barcelona
^