X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.07.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres fa una nova mostra de solidaritat en el Mulla't per l'esclerosi múltiple!

Els 913,40 € euros recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. L'Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els participants i posa en valor la tasca realitzada pels voluntaris i voluntàries que van ajudar en l'organització d'aquest esdeveniment.

Mulla't esclerosi 2017 Llavaneres Piscina

Sant Andreu de Llavaneres va viure aquest diumenge 9 de juliol una nova jornada solidària amb motiu del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', una proposta que té com a finalitat lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya. D'aquesta manera, els veïns i veïnes es van mobilitzar en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple i van gaudir d'un ampli ventall d'activitats a la Piscina Municipal. L'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, també hi va assistir i els regidors Albert Sala, Carlos Sánchez i Xavier Noms van participar en la tirada simultània a l'aigua, una activitat que va aplegar 75 persones.

L'èxit de participació en el Mulla't per l'esclerosi múltiple posa de manifest, un any més, el caràcter solidari i el compromís social dels llavanerencs i llavanerenques, que amb la seva nombrosa mobilització han fet possible una recaptació de 913,40 € -a través de la venda d'entrades, la venda de material i a través dels donatius i els tallers que es van fer. Com és habitual, tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Entre les propostes previstes es trobava el “Fer metres a la piscina”, activitat on els voluntaris controlaven quants metres feia cada nedador o nedadora, als quals es va lliurar un diploma acreditatiu. En total, a Llavaneres es van nedar 8.300 metres. Com sempre, a les 12 hores del migdia va tenir lloc la tradicional tirada simultània a l’aigua que es va celebrar, alhora, a totes les piscines catalanes que participaven en aquesta festa solidària.

Des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres es dóna les gràcies a tots els veïns, veïnes, voluntaris i voluntàries per la seva implicació i mobilització, que ha fet possible posar un altre petit granet de sorra en la tasca que realitza la FEM.

Xifres en l'àmbit català
Més de 100.000 persones es van sumar diumenge a la celebració de la 24a edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a més de 600 piscines de tot Catalunya. En total s’han aconseguit recaptar 300.000 euros bruts, una quantitat que la Fundació destinarà enguany al foment de la inserció laboral a través del seu programa FEM Feina. Gairebé la meitat de les persones amb esclerosi múltiple deixa la feina 3 anys després del diagnòstic, un percentatge que s’eleva fins al 70% 10 anys després de ser diagnosticats i que es podria reduir considerablement aplicant petits canvis als llocs de treball.

Diputació de Barcelona
^