Dilluns, 23 d'abril

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
L'Ajuntament impulsa millores de mobilitat i accessibilitat al carrer Cardenal Vives

La instal·lació de quatre jardineres i el trasllat de la zona d'aparcament s'ha dut a terme amb l'objectiu de facilitar l'entrada al bloc de pisos i per evitar que els vehicles estacionin indegudament.

Actuació mobilitat Llavaneres

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha completat els treballs d'adequació al carrer Cardenal Vives amb la voluntat que els vianants puguin desplaçar-se sense problemes per la vorera d'aquesta via. D'aquesta manera, el consistori satisfà una demanda ciutadana amb la instal·lació de quatre jardineres per evitar l'estacionament indegut en doble filera, afavorint així que els veïns i veïnes de la zona puguin accedir amb facilitat al bloc de pisos i al local comercial.

Al mateix temps, el consistori ha reordenat l'estacionament del carrer Cardenal Vives i ha traslladat la zona d'aparcament a la banda oposada. Amb els treballs de pintat de dues places d'estacionament i una illeta per canalitzar el trànsit, l'Ajuntament reforça la senyalització viària i millora la mobilitat i accessibilitat a la zona.

El regidor de Mobilitat, Joan Rubal, assegura que "aquesta actuació s'emmarca dins la voluntat del govern municipal de realitzar accions per avançar en la millora de la senyalització general del poble, endreçar espais de la via pública i del mobiliari urbà de Sant Andreu de Llavaneres".

Actuació mobilitat Llavaneres 2

Informació publicada l'11 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637