Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.08.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La revista Maresme Emprenedora dedica dos articles a iniciatives de Llavaneres

El coworking i els ajuts per incentivar la inserció laboral que ofereix l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres protagonitzen els dos articles de la publicació del Consell Comarcal del Maresme.

MaresmeComarcaEmprenedora

Maresme Emprenedora, la revista semestral editada pel Centre de Negocis del Consell Comarcal del Maresme, ha dedicat en el seu últim número dos articles a projectes de Llavaneres. El primer parla de les subvencions de l’Ajuntament a l’autoocupació i a les empreses locals que contractin aturats del municipi. La finalitat és incentivar la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur, a la vegada que fomentar la contractació de personal entre les empreses i entitats locals.

L’altre article fa referència al centre de coworking que ofereix a emprenedors i empreses del territori. Ubicat a l’edifici de Ca l’Alfaro, el servei pretén facilitar la creació de noves empreses i fomentar la competitivitat de les activitats econòmiques del territori.

La revista Maresme Emprenedora s’edita des del març de 2010 i se’n reparteixen 5.000 exemplars en paper a tota la comarca. A Llavaneres, s’hi poden trobar 200 números repartits als diferents edificis municipals.

Revista Maresme Emprenedora 2017

Revista Maresme Emprenedora 2017

Fitxer: REVISTA_DEFINITIVA_1SEMESTRE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1,41 MB

Diputació de Barcelona
^