Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Llavaneres senyalitza els camins que formen part de la Xarxa de Senders del Maresme

Una part del cost de l’obra s’ha finançat amb diners recaptats pel Consorci de Turisme a través de la taxa turística.

Durant el mes de setembre, Llavaneres, a través d’un projecte del Consorci de Promoció Turística Costa Barcelona Maresme, realitzarà la senyalització horitzontal de la part de la Xarxa de Senders del Maresme que transcórrer pel municipi. Aquesta constarà d’unes marques de pintura entre pal i pal a les senyalitzacions que indiquen els senders i que s’estenen a tota la comarca.

Consell de Promoció Turística Costa Barcelona Maresme

El Consorci de Turisme, amb el suport de la Diputació de Barcelona i a través de l’empresa Dilart Smart Signs, és l’encarregat de senyalitzar la xarxa de camins i senders, la qual uneix totes les poblacions del Maresme i facilita un turisme que realitza el recorregut caminant, en bicicleta o a cavall. Els diners recaptats pels establiments turístics mitjançant la taxa turística del tercer trimestre de 2016, que sumen a Llavaneres 459 euros, es destinaran a cobrir una part del cost de l’obra.

A la comarca hi ha 500 quilòmetres de pistes, camins i senders; per tant, es tracta d’una important xarxa de comunicació que uneix els municipis del Maresme i permet descobrir paratges naturals i llocs d’interès. La regidora de Turisme, Teresa Vidal, explica que, amb aquesta acció, “l’oferta variada de turisme esportiu de Sant Andreu de Llavaneres es complementarà amb aquest tipus de turisme de natura, rural i actiu de primer nivell”.

Informació publicada el 17 d'agost de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637