Diumenge, 19 de novembre

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Llavaneres col·loca 28 noves papereres en diferents punts del municipi

L’acció, amb un pressupost de 1.250 euros, es deriva dels acords presos arran del procés amb la ciutadania per decidir els Pressupostos Participatius.

Noves papereres a Llavaneres

Llavaneres disposa de 28 noves papereres que s’han col·locat arreu del municipi, en resposta als acords presos en el procés participatiu de l’any passat. En aquesta ocasió, els vilatans van decidir que, dels 100.000 euros disponibles dels Pressupostos Participatius, un total de 1.250 euros servirien per a la compra i instal·lació d’aquestes papereres.

El regidor d’Economia i Transparència de Llavaneres, Albert Sala, ha explicat que els objectius del Pressupost Participatiu de 2017 són “el manteniment de les infraestructures i equipaments i la consolidació de les polítiques socials”. És la primera vegada que l’Ajuntament de Llavaneres incorpora en el seu pressupost projectes escollits directament per la ciutadania, que enguany han sigut 14. El procés s’ha repetit pel Pressupost de 2018 i, de fet, a principis de juliol ja es van presentar els 17 projectes que es duran a terme l’any vinent. “L’equip de treball ha demostrat un interès i un compromís molt alt, un fet que ens esperona a seguir desenvolupant més i millors polítiques de participació ciutadana els propers anys”, ha afegit Sala.

Les papereres s’han col·locat als carrers Fornaca, Minerva, dels Oms, dels Contrabandistes (davant del CEIP) i de Munt (al costat de l’església); i n’hi ha dues de noves als carrers Doctor, al carrer del Port, al carrer del Mar, al carrer Maresme, al Passeig de la Riera i al Passeig Marítim. També se n’han instal·lat a les places de Betlem i dels Geganters, a l’Avinguda El Turó, al Passatge Les Alzines i als Passejos Joaquim Matas, de la Llorita i Mare de Déu de Montserrat, al costat del pont; així com a l’aparcament del Camí de Can Cabot de Munt, a la Travessia de Sant Pere, al poliesportiu i a la N-II, al pas subterrani del Balís.

Informació publicada l'1 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637