Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Nou projecte de promoció turística amb visites guiades per a persones allotjades al Càmping Barcelona

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum engega aquesta prova pilot aquest divendres 8 de setembre amb l'objectiu de donar a conèixer els llocs més emblemàtics del municipi, l’arquitectura barroca i modernista, el comerç local i el mercat setmanal dels divendres.

Visita guiada Càmping Barcelona

Des d'aquest 8 de setembre i fins al proper 27 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres inicia un nou projecte en col·laboració amb el Càmping Barcelona per difondre els principals atractius turístics de la vila i, alhora, dinamitzar el sector comercial amb l'arribada de nous visitants. Teresa Vidal, regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, destaca que "la prova pilot que es farà aquests dos mesos ens permetrà extreure conclusions concretes i analitzar-ne la seva rendibilitat i potencialitat amb l'objectiu d'activar aquesta iniciativa l'any vinent durant tot l'estiu".

Les visites guiades, que tindran lloc tots els divendres de setembre i octubre, contemplen una ruta pels principals monuments modernistes i barrocs del municipi, l'entrada al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres a Can Caralt i la possibilitat de descobrir el comerç local i el mercat setmanal dels divendres. Un autobús contractat per l'Ajuntament serà l'encarregat de recollir i retornar les persones allotjades al Càmping Barcelona, situat a la N-II a l'altura de Mataró. En aquest sentit, Vidal referma que “projectes com aquest són una oportunitat excel·lent per crear sinergies i seguir enfortint el treball conjunt que duem a terme amb diversos actors rellevants en l'àmbit turístic".

Amb l'impuls d'aquest nou projecte, l'Ajuntament continua explorant noves fórmules encaminades a potenciar els actius del municipi que permetin millorar la competitivitat del sector turístic.

Informació publicada el 8 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637