Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Llavaneres inicia les obres de millora del camí de Can Pi

Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de seguir millorant i posant al dia l’espai i la via pública del poble, un dels eixos d’actuació prioritaris del consistori.

Logo Llavaneres

El proper dimarts 12 de setembre l’Ajuntament de Llavaneres començarà les obres de millora del camí de Can Pi, que consistiran en l’estabilització del terreny i un tractament superficial. Es preveu que els treballs s’allarguin dues setmanes, període durant el qual quedarà tallat el pas de vehicles per aquesta via. Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de seguir millorant i posant al dia l’espai i la via pública del poble, un dels eixos d’actuació prioritaris del consistori.

Per a la realització d’aquestes obres, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona que s’emmarca en el Programa complementari de millora de camins locals. El regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, Josep Ruiz, explica que “l’Ajuntament continua treballant per aprofitar les diferents línies de subvencions a disposició dels ajuntaments per tal de continuar dotant el poble d’una millor via pública i uns espais compartits de qualitat”.

La Diputació de Barcelona destina a aquest programa un total d’11,2 milions d’euros, distribuïts entre múltiples actuacions municipals a desenvolupar entre els anys 2016 i 2019.  Els ajuts es destinen a finançar les despeses derivades d’obres de millora i manteniment de camins municipals d’ús públic, en àmbit no urbà, i que siguin aptes pel trànsit rodat motoritzat.

L’Ajuntament demana disculpes als llavanerencs i llavanerenques per les molèsties que les obres del camí de Can Pi puguin ocasionar, que tenen per objectiu seguir millorant la qualitat i confort de l’espai i la via pública del poble. Per a més informació sobre les afectacions de les obres, es pot contactar amb la Policia Local a través del telèfon 93 792 6969.

Informació publicada el 8 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637