Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
L'Ajuntament de Llavaneres demana responsabilitat ciutadana per posar punt final als actes incívics

La desapariciķ de la paperera especial que es va instalˇlar a la zona d'esbarjo de gossos ubicada a l'Ametllareda suposa un cost per a les arques municipals i el benestar colˇlectiu.

Paperera Llavaneres gossos 2

El consistori lamenta la recent desapariciķ de la paperera especial situada a la zona d'esbarjo per a gossos de l'Ametllareda, un acte associat a la falta de civisme i que genera incomoditats i molčsties als usuaris i usuāries d'aquest espai. Es tracta d'una paperera amb un dispensador de bosses i una ranura per llenįar els excrements a dins del contenidor, garantint la māxima salubritat.

Amb el furt d'aquest element ubicat a la via pública, els propietaris i propietāries d'animals de companyia ara es veuen obligats a llenįar les restes fisiolōgiques dels seus animals de companyia a les papereres habituals sense dispensadors de bosses, una situaciķ que pot desencadenar en manca de confort. A més, el vandalisme també té una dimensiķ econōmica ja que actes incívics com aquest comporten sempre l'assumpciķ de costos per part de l'Ajuntament.

El consistori fa una crida a la colˇlaboraciķ i implicaciķ ciutadana per tal d'identificar els responsables dels actes incívics i aplicar les mesures  que l'ens consideri oportunes a les persones causants de desperfectes i destrosses a la via pública. Amb aquesta crida es pretén conscienciar sobre les conseqüčncies negatives que provoquen aquestes conductes i, alhora, eradicar aquestes prāctiques negligents que danyen la imatge de la vila i el benestar de la ciutadania.

Informaciķ publicada el 12 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637