Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Valoraciķ molt positiva del funcionament de la "Brigada Jove"

En tan sols dos mesos els participants d’aquest novedķs programa de foment de l’ocupaciķ juvenil ja han deixat la seva empremta als carrers i l’entorn del municipi.

Brigada Jove Llavaneres 2017 2

Adequaciķ del mobiliari urbā, pintat de diferents punts del municipi, condicionament de tanques trencades, neteja de reixes i embornals, millora d’escocells i de parterres, neteja i condicionament de la zona d’esbarjo de gossos... Aquestes sķn només algunes de les actuacions que han dut a terme en els darrers dos mesos els membres de l’anomenada ‘Brigada Jove’ de Llavaneres, un projecte pioner al municipi impulsat des de les Regidories de Joventut i Medi Ambient que té per objectiu donar a joves sense feina una primera oportunitat de contacte amb el mķn laboral.

Un cop transcorreguts dos mesos de funcionament d’aquest jove equip al servei del municipi, l’Ajuntament fa una valoraciķ molt positiva no només de les tasques dutes a terme, sinķ també de l’interčs i implicaciķ que estan demostrant, dia a dia, els participants al programa. Jordi Roldķs, regidor de Medi Ambient, explica que “l’equip, format per quatre joves i un coordinador, efectua tasques de manteniment a l’espai públic de la vila i, per tant, sķn treballs de veritable utilitat per al municipi”. En aquest sentit, Xavier Noms, regidor de Joventut, considera que “aquesta característica fa que el programa sigui una fķrmula d’čxit, fent sentir als participants que estan fent una aportaciķ valuosa i reconeguda”.

La ‘Brigada Jove’, que romandrā activa fins al 26 de setembre, permet als joves viure en primera persona la responsabilitat i les obligacions prōpies de l’entorn laboral i, així, familiaritzar-se amb un context professional i adquirir hābits de treball que els resultaran útils de cara al futur. Jordi Roldķs afirma que “és un projecte que neix amb la vocaciķ d’esdevenir una finestra d’accés al mķn laboral per a joves que es troben en situaciķ de desocupaciķ i que tenen dificultats per trobar feina”. Al seu torn, Xavier Noms felicita els joves participants en el programa “per la seva actitud, interčs i esforį que estan fent des del primer dia i pels bons resultats, que ja sķn notoris a la via pública”.

El projecte de foment de l’ocupaciķ juvenil se suma a la resta d’iniciatives que realitza l’Ajuntament per tal de dotar d’eines i recursos els joves del municipi perquč puguin accedir al mercat laboral amb majors garanties d’čxit. Els recursos de la ‘Brigada Jove’ provenen d’un Pla d’Ocupaciķ Local que l’Ajuntament ha dedicat, en gran part, a aquesta experičncia.

Informaciķ publicada el 12 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637