Dilluns, 18 de desembre

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Llavaneres col·loca nous bancs a cinc punts del municipi

L’actuació estava inclosa en els Pressupostos Participatius del 2017, amb una dotació econòmica de 2.500 euros.

Nous bancs a Sant Andreu de Llavaneres

Llavaneres disposa de nous bancs per seure a cinc punts del municipi, tal com es va acordar en el procés participatiu del 2017. L’acord comportava que, dels 100.000 euros disponibles dels Pressupostos Participatius,  2.500 euros es destinarien a la compra i instal·lació d’aquests bancs.

Cal recordar que durant aquest 2017 s’han estat duent a terme les actuacions que van ser resultat del primer procés obert perquè la ciutadania decidís una part significativa dels comptes municipals. L’Ajuntament va decidir aleshores a quins 14 projectes escollits per la ciutadania es dotaria de pressupost. El regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Albert Sala, assenyala que amb aquesta actuació l’Ajuntament “dona una passa més en el seu compromís d’impulsar i potenciar les polítiques de participació ciutadana per tal que els veïns decideixin de forma més directa quines millores cal prioritzar al municipi”. Aquest procés s’ha repetit pel Pressupost del 2018, amb el qual es finançaran uns altres 17 projectes.

Els bancs han estat col·locats en tres espais diferents de la zona verda de l’Ametllareda, concretament al passeig de la Riera a l'altura del carrer Alzina i del camí de la Masia, i entre el pont de l'autopista i el camí de can Pi. També se n'han instal·lat al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

Informació publicada el 5 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637