Dilluns, 18 de desembre

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Vols ser voluntari de la Cavalcada de Reis?

Es busquen persones per ajudar en les tasques de seguretat de la rua del 5 de gener de 2018. Per fer les inscripcions, podeu emplenar aquest formulari.

L’Ajuntament ha obert una campanya de captació de voluntaris per col·laborar en la seguretat de la Cavalcada de Reis 2018. Des del Consell Municipal Cavalcada de Reis s'està treballant de valent des de fa mesos per preparar la rua de Ses Majestats els Reis d'Orient i calen persones que vulguin col·laborar de manera desinteressada en el servei d'ordre i seguretat per a la cavalcada del dia 5 de gener.

Per aquest motiu, s’ha obert un període d'inscripció de voluntaris. Les persones que hi vulguin col·laborar ja s'hi poden inscriure emplenant aquest formulari. El termini per inscriure’s finalitza el dia 28 de desembre.

La inscripció com a voluntari implica el compromís de participar en totes les reunions i actes que convoqui l'organització i de tenir cura del material personal que et sigui assignat. A més, caldrà que tots els voluntaris compleixin amb les instruccions que els facilitin els organitzadors de la rua. L'únic requisit per esdevenir voluntari és ser major d'edat.

Cavalcada Reis Llavaneres 2018

Informació publicada el 9 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637