Museu
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies | PUBLICAT 09.10.2017
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
NotÝcies
Obertes les inscripcions per a la 19a Fira de Tardor i la 4a Festa de la Sembra

Aquest esdeveniment se celebrarÓ els dies 11 i 12 de novembre al passeig Mare de DÚu de Montserrat. L'Ajuntament informa que el termini per presentar instÓncies per part de comeršos i firaires finalitza el divendres 3 de novembre.

FiraTardor2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres convida els comeršos locals i firaires a participar en la 19a Fira de la Tardor i la 4a Festa de la Sembra del pŔsol garrofal, una iniciativa de la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš i Turisme que compta amb la colĚlaboraciˇ d'empreses, hortes i establiments.

Els solĚlicitants poden escollir entre participar en la fira -cal que indiquin amb quin producte-, o bÚ, en el cas dels restaurants, a la Mostra Gastron˛mica de Tardor. El termini per presentar la documentaciˇ finalitza el divendres 3 de novembre. Podeu emplenar la instÓncia genŔrica clicant aquest enllaš.

El consistori recorda que en la solĚlicitud cal informar sobre les mides de la parada que es demana i detallar tambÚ el producte que es vol vendre, i/o l'activitat que es proposa. A mÚs, l'Ajuntament informa que el cost, tal com indica l'ordenanša fiscal, Ús de 3 euros/metre quadrat i dia. Per a mÚs informaciˇ, podeu contactar amb la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš i Turisme.

Diputaciˇ de Barcelona
^