Dissabte, 24 de març

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Obertes les inscripcions per a la 19a Fira de Tardor i la 4a Festa de la Sembra

Aquest esdeveniment se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre al passeig Mare de Déu de Montserrat. L'Ajuntament informa que el termini per presentar instàncies per part de comerços i firaires finalitza el divendres 3 de novembre.

FiraTardor2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres convida els comerços locals i firaires a participar en la 19a Fira de la Tardor i la 4a Festa de la Sembra del pèsol garrofal, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme que compta amb la col·laboració d'empreses, hortes i establiments.

Els sol·licitants poden escollir entre participar en la fira -cal que indiquin amb quin producte-, o bé, en el cas dels restaurants, a la Mostra Gastronòmica de Tardor. El termini per presentar la documentació finalitza el divendres 3 de novembre. Podeu emplenar la instància genèrica clicant aquest enllaç.

El consistori recorda que en la sol·licitud cal informar sobre les mides de la parada que es demana i detallar també el producte que es vol vendre, i/o l'activitat que es proposa. A més, l'Ajuntament informa que el cost, tal com indica l'ordenança fiscal, és de 3 euros/metre quadrat i dia. Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme.

Informació publicada el 9 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637