Notícies
Prop de 300 ciclistes participen a la Corriols de Llavaneres 2017

La pedalada d’enguany comptava amb 30 quilòmetres de distància i 1.100 metres de desnivell acumulat.

BTTCorriols2017

Mario Sinués i Berta Bassols van ser els vencedors de la Corriols de Llaveneres 2017, cursa de BTT que aquest any ha comptat amb la participació de prop de 300 ciclistes. Sinués va completar els 30 quilòmetres de distància i 1.100 metres de desnivell acumulat en 1 hora, 41 minuts i 21 segons, només per darrere de dos participants que van completar la cursa amb una bicicleta elèctrica. La primera classificada femenina, Berta Bassols, va fer un temps de 2 hores, 22 minuts i 25 segons.

Pel que fa a participants d’E-Bike –bicicleta elèctrica-, van ser un total de 12. El primer classificat de la categoria va ser Vado Valls, amb un temps d’1 hora, 38 minuts i 14 segons.

Emili Minguell, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llavaneres, afirma que “en només dues edicions, la pedalada Corriols de Llavaneres ja s’ha consolidat com una prova de referència del món de les BTT i ens hem de felicitar tots pel fet que aquesta es faci al nostre municipi”.