X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Síndic de Greuges atén tres persones en la seva visita a Llavaneres

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres es dóna les gràcies al Síndic per la bona feina feta i l’atenció donada als veïns i veïnes de la vila.

SíndicGreugesLlavaneres

L’equip del Síndic de Greuges va atendre un total de tres visites de veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres durant el seu desplaçament al municipi dijous 19 d'octubre. El servei es va oferir a la Biblioteca Municipal i tenia com a objectiu atendre totes aquelles persones que volguessin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública o contra les empreses que presten serveis d’interès general.

En aquest sentit, al llarg de la jornada, el Síndic va atendre un total de tres persones del municipi, que van plantejar tres reclamacions. Les problemàtiques explicades van ser, entre d’altres, temes relacionats amb el consum (telèfon) i medi ambient. A més, una de les tres queixes presentades anava dirigida a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

El consistori dóna les gràcies al Síndic de Greuges pel bon servei ofert als veïns i veïnes de Llavaneres atesos i posa en valor la seva tasca en l’àmbit de la detecció, avaluació, actuació i resposta a les problemàtiques que afecten la ciutadania.

Diputació de Barcelona
^