Dimecres, 23 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
L'Ajuntament exigeix responsabilitat per posar punt final als actes incívics entorn de les colōnies de gats controlades

El consistori demana la colˇlaboraciķ ciutadana per agilitzar la identificaciķ dels autors/es que sabotegen darrerament les colōnies de gats controlades, en especial la que es troba situada al Camí de Can Cabot de Munt.

LlavaneresEscut

Atčs que hi ha persones que es dediquen a deixar deposicions de gossos a l'interior de les menjadores de les colōnies de gats controlades i també retiren el pinso d'aquests espais, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres demana la colˇlaboraciķ dels veīns i veīnes per denunciar els/les infractors/es. En cas de disposar d'informaciķ, es prega contactin amb la Policia Local a través del telčfon 93 792 69 69 o bé per correu electrōnic a l’adreįa pl046@ajllavaneres.cat. Tots els avisos rebuts seran tractats de manera confidencial.

El consistori recorda que els gats de carrer estan protegits per la llei i es consideren animals domčstics. Agredir o matar un animal pot ser castigat amb multes i penes de presķ. L’ordenanįa municipal de protecciķ, control i tinenįa d’animals es pot consultar a l'espai web www.ajllavaneres.cat/salutpublica.

L'Ajuntament porta a terme un projecte de control i gestiķ de les colōnies, des de l’any 2010, amb la colˇlaboraciķ de l'Associaciķ d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres (Adall), entitat encarregada de la gestiķ de les colōnies de gats de carrer al municipi i que es fa cārrec del cost de l'alimentaciķ. El mčtode que s'utilitza per al control de les colōnies és el CER (captura, esterilitzaciķ i retorn). En aquests moments, perō, els actes incívics dificulten la ingent tasca diāria de l'associaciķ, que ha de dedicar més esforįos i recursos per mantenir les colōnies de gats en condicions ōptimes.

Totes aquelles persones interessades a adoptar un/a gat/a, es poden posar en contacte amb Salut Pública de l'Ajuntament o l’Adall. Tenir un animal de companyia requereix responsabilitats perquč afecta un ésser viu, sensible i vulnerable, el qual necessita cures i atencions diāries, per aixō es prega compromís i una tinenįa responsable.

Informaciķ publicada el 31 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637