X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vine a Llavaneres i tasta la XIX Fira de Tardor i la IV Festa de la Sembra!

Aquest esdeveniment gastronòmic tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre. Podeu descarregar el programa clicant aquest enllaç.

FiraTardor_Llavaneres2017

Tot preparat per a una de les propostes culinàries més icòniques del municipi i de la comarca. Sant Andreu de Llavaneres celebra aquest mes de novembre la XIX Fira de Tardor i la IV Festa de la Sembra amb un ampli ventall de propostes lúdiques i socioculturals per a petits i grans i amb els productes de proximitat com a grans protagonistes. La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, Teresa Vidal, assegura que "el programa d'enguany consolida la ferma aposta que fa l’Ajuntament per oferir als veïns i veïnes i visitants productes i propostes variats i de màxima qualitat". I afegeix que "la Fira de Tardor i la Festa de la Sembra evidencien que Llavaneres compta amb un patrimoni gastronòmic excepcional; són dies per gaudir de la nostra vila, de la nostra rica gastronomia, i d’aquesta fira que, sense cap mena de dubte, és un dels esdeveniments que millor representen el que som".

La Fira de Tardor, que enguany arriba ja a la seva dinovena edició, proposa algunes novetats com la música de Men in Swing o els nous tallers culinaris de la 19a promoció de productes típics. En aquest darrer cas, Marc Graupera, xef del restaurant Vil·la Minerva, serà l'encarregat de dinamitzar el taller per a adults 'Preparem la poma farcida!', mentre que Criscooks s'encarregarà de la proposta 'Vine i decora la Coca de Llavaneres!' per a infants i joves. De la seva banda, els artistes locals Emma Agustí i Josep Munné il·lustraran el llibre 'El toc de cuinar poma', una activitat en què els assistents podran escriure una recepta i ajudar a completar aquest volum que permetrà recollir diferents maneres de cuinar pomes i bolets.

La Fira de Tardor també inclou activitats consolidades i amb més recorregut, com són el concurs de bolets, la mostra gastronòmica de productes típics, el sopar gastronòmic del bolet o el concurs d’aparadors, entre d'altres. A més, com en anys anteriors, el programa de la XIX Fira de Tardor engloba la IV Festa de la Sembra, una cita ineludible que marca l’inici de la temporada de la sembra del pèsol de Llavaneres, que s’estendrà fins a la pròxima primavera. Per conèixer amb més detalls tot el programa i els horaris dels actes, podeu consultar aquest fulletó informatiu.

Vidal assenyala que "és un motiu d'orgull que aquest esdeveniment combini tradició, cultura i gastronomia des de fa ja 19 anys en un context festiu i creant complicitat entre productors i consumidors; des del consistori seguim treballant de manera transversal per promocionar els valuosos actius de Llavaneres".

El consistori anima els veïns, veïnes i visitants a participar en els actes previstos durant la XIX Fira de Tardor i la IV Festa de la Sembra, una celebració que compta amb molt bona acceptació al municipi i la comarca.

Fulletó informatiu Fira de Tardor i Festa de la Sembra Llavaneres

Fulletó informatiu Fira de Tardor i Festa de la Sembra Llavaneres

Fitxer: Diptic_Fira_de_TardorDF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 2.7 MB

FiraTardor2017Llavaneres

Cartell Fira de Tardor

Fitxer: Cartell_Fira_de_TardorDF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 804.99 kB

Diputació de Barcelona
^